Top

SPA GEZICHTSBEHANDELINGEN

Een SPA gezichtsbehandeling, een verkwikkende reis voor zowel de huid als de ziel. Ontdek de ultieme ervaring van ontspanning en zelfverzorging, waarbij deskundige handen en hoogwaardige producten samenkomen om je huid te verjongen en je geest te kalmeren. In deze korte tekst nemen we je mee naar de wereld van SPA gezichtsbehandelingen, waar schoonheid en welzijn hand in hand gaan.

DIERPROEFVRIJ   –   PARABENENVRIJ   –   SILICONENVRIJ   –   SULFAATVRIJ   –   VEGAN   

  VRIJ VAN MICROPLASTICS   –   PHTHALATENVRIJ   –   VRIJ VAN HOOFDALLERGENEN UIT PARFUM  

SPA | zen

De SPA-zen behandeling is een basisbehandeling van ca. 30 minuten. De huid wordt gereinigd en behandelt met een voedend masker en voelt na de behandeling heerlijk zacht en schoon. 

De relatief snelle behandeling wordt ingezet om u voordelig kennis te laten maken met de producten.

SPA | sensitive

De SPA-sensitive behandeling is een behandeling voor de gevoelige huid van ca. 60 minuten. Er wordt rekening gehouden met de gevoelige huid en met eventuele couperose of rosacea.

De gebruikte producten zijn mild en tasten de natuurlijke huidbarrière niet aan.

SPA | boost

De SPA-boost behandeling is een behandeling voor de huid met tekenen van veroudering. U ondergaat een activerende massage waarbij gebruikt gemaakt wordt van een rijk olieserum i.p.v. een massageolie. Het werkstofdepot in de huid wordt verzadigd met natuurlijke actieve werkstoffen en er wordt gewerkt met een intensief BioCellulose masker met stamcel-peptiden.

SPA | balance

De SPA-balance behandeling is een behandeling voor de vette of gecombineerde huid van ca. 60 minuten. Er wordt gewerkt met producten die Salicylzuur bevatten. Wanneer er onzuiverheden zijn, kunnen deze tijdens behandeling lokaal behandeld worden met Salicylzuurgel. De huid en de poriën worden diep gereinigd. De talgproductie wordt gereduceerd door de behandeling met organic Jojoba olie.

SPA | oxygen

De SPA-oxygen behandeling is een behandeling om hyperpigmentatie intensief aan te pakken. Er wordt gewerkt met Glycolzuur om hyperpigmentatie en huidverkleuringen tijdens de behandeling op te helderen. Met het BioCellulose Oxygen Mask wordt de doorbloeding van de huid op gang gebracht en afvalstoffen worden afgevoerd. De huid ziet er stralend en meer egaal uit.

SPA | hydra

De SPA-hydra behandeling richt zich op de droge en/of vochtarme huid. Er wordt gewerkt met Hyaluronzuur om de vochtbalans te herstellen. Het vochtniveau in de huidcellen wordt hersteld, waardoor de huid er vol uit ziet en droogtelijntjes minder zichtbaar zijn. Wanneer de vochtarme huid tevens droog is, worden er een aantal druppels organic Argan Oil Elixir aangebracht. De huid voelt soepel en tekenen van droogte nemen af.

SPA | men

Een gezichtsbehandeling speciaal voor mannen is ontworpen om de huid te verbeteren, te revitaliseren en te hydrateren en kan helpen bij het verminderen van huidproblemen zoals acne, roodheid of vroegtijdige veroudering. Het is een ontspannende en verfrissende ervaring die bijdraagt aan een gezonde huidverzorgingsroutine.

SPA | spring

Deze gezichtsbehandeling is gericht op het herstellen van de huid na de winter en het voorbereiden ervan op het nieuwe seizoen. Het resulteert in een stralende, gehydrateerde en gezonde teint die past bij de frisheid van de lente.

SPA | summer

Deze gezichtsbehandeling is ontworpen om de huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon en om de huid gehydrateerd en fris te houden tijdens de warmere maanden. Het resulteert in een gezonde, stralende huid die klaar is om te genieten van de zomerse activiteiten. Vergeet niet om na de behandeling dagelijks een goede zonnebrandcrème te blijven gebruiken voor optimale bescherming.

SPA | after summer

Na de zomer heeft de huid nood aan een herstellende en hydraterende behandeling. Tijdens de SPA after summer behandeling concentreren we ons op het herstel van de huid en het herstellen van de vochtbalans.

Vanwege blootstelling aan de zon, zout water, airconditioning en andere factoren neemt het vochtgehalte in de huidcellen af. We pakken dit aan door producten te gebruiken die ingrediënten zoals hyaluronzuur bevatten. Hyaluronzuur heeft namelijk het opmerkelijke vermogen om tot wel 1000 keer zijn eigen gewicht aan vocht vast te houden en fungeert als een soort spons voor de huidcellen. Doordat de huidcellen hun verloren vocht terugkrijgen, worden vochtlijntjes van binnenuit gladgestreken, en krijgt de huid een gladdere en stralendere uitstraling.

SPA | winter deluxe

Deze gezichtsbehandeling is ontworpen om de huid te hydrateren, te beschermen tegen de kou en te kalmeren na blootstelling aan de elementen. Het resulteert in een gehydrateerde, gezonde huid die bestand is tegen de uitdagingen van het winterseizoen. Het is belangrijk om na de behandeling een goede hydraterende routine thuis te volgen om de huid in optimale conditie te houden.

SPA | bio peel

De Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier, algen, plant- en fruit extracten op de huid aangebracht worden. De Peel heeft een dubbele werking: Het verwijderen van dode huidcellen én een zeer intensieve vitaminen-boost.
Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. Onze Bio Peel bevat GEEN waterstofperoxide! Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan.

 WAT ZIJN DE KENMERKEN VAN BIOPEEL ?

BioPulse Therapy

BioPulse Therapy is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie, op het snijvlak van scheikunde en biologie. Het is 100% natuurlijk en ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen. Dit gebeurt door het stimuleren van de bloedcirculatie met zuurstofrijk bloed, een sterke enzymatische werking en lymfedrainage. We passen tevens 20% pure en stabiele vitamine C en een cocktail van verschillende peptiden toe. BioPulse Therapy wordt ook wel een natuurlijke mini face-lift genoemd, omdat de verslapte huid en spieren intensief verstevigd en verstrakt worden.

BioPulse Therapy & Microneedling

BioPulse Therapy is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie, op het snijvlak van scheikunde en biologie. Het is 100% natuurlijk en ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen. Dit gebeurt door het stimuleren van de bloedcirculatie met zuurstofrijk bloed, een sterke enzymatische werking en lymfedrainage. We passen tevens 20% pure en stabiele vitamine C en een cocktail van verschillende peptiden toe. BioPulse Therapy wordt ook wel een natuurlijke mini face-lift genoemd, omdat de verslapte huid en spieren intensief verstevigd en verstrakt worden. Opgevolgd door microneedling en dit is een behandeling waarbij er met een speciale pen een groot aantal kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen. Hierdoor wordt de huid steviger en meer elastisch, en worden (fijne) lijntjes en rimpels verminderd door de toename van collageen.

 WAT ZIJN DE KENMERKEN VAN BIOPULSE THERAPY ?

Een oase van online beauty, speciaal gemaakt voor jou. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste behandelingen en producten.
You don't have permission to register

Reset Password