Top

SOFT PLASMA

BEAUJO SOFT PLASMA

Is het meest innovatieve alternatief voor en aanvulling op plastische chirurgie.
Voor een stevigere huid en minder zichtbare rimpels.

Soft Plasma is een effectieve cosmetische anti-aging behandeling. Er worden speciale applicators gebruikt om microstromen op te wekken. Deze microstroompjes dringen door in de huid om collageen te stimuleren en de huid strakker te maken. Het plasma veroorzaakt een krimpachtige reactie in de huid die resulteert in een onmiddellijke verstrakking. Tegelijkertijd stimuleert het de huidvernieuwing van fibroblasten die essentieel zijn voor het zelfherstel van de huid en de aanmaak van collageen. Deze behandeling is bij uitstek geschikt voor grotere gebieden, voor het gezicht en het decolleté. De behandeling is volledig pijnloos en laat geen roodheid, korsten of littekens achter op de huid. Het huidvernieuwingsproces begint al na één behandeling, met een onmiddellijk zichtbaar effect. Soft plasma is uiterst zacht voor de huid. Dus geen reactie op de huid. Soft plasma kan ook gebruikt worden in combinatie met de reguliere plasma behandeling van beaujo.

Aanbeveling 3 – 6 behandelingen Tijdsinterval 2 – 4 weken afhankelijk van huidtype en leeftijd.

Plasma is een zeer effectief, non-invasief “liftend” proces met onmiddellijke resultaten, volledig zonder chirurgie of fillers.

Soft plasma, een zachte en innovatieve methode voor het verstrakken van de huid, het verzachten van lijnen of  littekens zoals van bijvoorbeeld acne. Soft plasma verstrakt de huid al na één behandeling, zacht en vrijwel pijnloos.

Voordelen:

De plasmamethode is het meest innovatieve en effectieve alternatief voor chirurgie.
Voordelen van beaujo plasma pen:

Een oase van online beauty, speciaal gemaakt voor jou. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste behandelingen en producten.
You don't have permission to register

Reset Password