Top
Image Alt

Microdermabrasie

Diamond microdermabrasie is een nieuwe, veilige methode waarbij met steriele diamanten opzetstukjes de bovenste lagen dode huidcellen van de opperhuid worden weggeslepen en via een vacuümsysteem meteen worden afgezogen. Hierdoor ontstaat een natuurlijk proces waarbij de huidcellen worden gestimuleerd tot de aanmaak van elastine en collageen en de huid een zachte, frisse en meer egale uitstraling krijgt.
Deze behandeling is pijnloos en de huid blijft in tact. Wel is deze na de behandeling even wat roze van kleur en gevoeliger voor UV-straling en moet daar extra goed tegen worden beschermd. Na één behandeling voelt de huid al merkbaar zachter en gladder aan, maar het beste resultaat kan worden bereikt in een kuurvorm. Afhankelijk van het huidprobleem en het behandeldoel zijn gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig, met daarna bij voorkeur nog regelmatig een onderhoudsbehandeling om de huid in goede conditie te houden.

Toepassingen

Diamond microdermabrasie is geschikt voor veel huidtypen en wordt toegepast bij: acne en (rest)littekens, grove poriën, huidoneffenheden, een vale en slecht doorbloede huid (bijvoorbeeld rokershuid), een vette huid met comedonen of juist een droge ruwe huid, een rijpe verslapte huid, voor het vervagen van fijne lijntjes en rimpels, ouderdomsvlekken, pigmentvlekjes en voor het egaliseren van de huidkleur. Behandelingen zijn mogelijk op zowel het gelaat als het lichaam.
Optie ultrageluid

De behandeling kan via het zelfde apparaat desgewenst worden aangevuld met het insluizen van actieve werkstoffen door middel van ultrageluidsgolven. Deze zijn voor het menselijk oor niet hoorbaar en dringen door tot in de diepere huidlagen, waar collageen en elastinevezels, onontbeerlijk voor huidverjonging, worden gestimuleerd tot celvernieuwing. Door de combinatie van diamond microdermabrasie èn ultrageluid wordt zo een nog effectiever resultaat bereikt.

Een oase van online beauty, speciaal gemaakt voor jou. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste behandelingen en producten.
You don't have permission to register

Reset Password