Top
f

Team

Angélique Brummans - Lardinois

Permanent Make Up Artist, Schoonheidsspecialiste, Mastercoach

Met opleidingen en masterclasses in zowel binnen- als buitenland heeft Angelique een behoorlijk aanbod aan behandelingen en opleidingen op de kaart weten te zetten. Om haar passie en ervaringen te delen met gepassioneerde professionals in de schoonheidsbranche is het Beauty Clinic Trainingsinstituut ontstaan. Hier brengt ze haar kennis, op een persoonlijke en professionele manier, met liefde over aan gedreven collega’s.

Beau Lardinois

Make Up Artist

Maak kennis met Beau, onze veelzijdige allround make-up artist die als een ware kleurenkunstenaar onze salon verrijkt. Met een scala aan opleidingen en masterclasses zowel in binnen- als buitenland, brengt Beau een ongeëvenaarde expertise en creativiteit met zich mee. Beau's passie voor make-up is zichtbaar in elk penseelstreek. Haar vaardigheden zijn als een palet van mogelijkheden, waarmee ze voor zowel jong als oud de perfecte make-uplooks weet te creëren voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een subtiele dagelijkse uitstraling, een gedurfde avondlook of iets daartussenin, Beau heeft de kunst om jouw wensen te vertalen naar verbluffende realiteit. Haar ervaring, opgedaan tijdens opleidingen en ervaringen in binnen- en buitenland, maken Beau tot een echte trendsetter. Ze houdt voortdurend de nieuwste technieken en trends bij om ervoor te zorgen dat elke klant de meest actuele en meest flatterende looks krijgt. Wat Beau echt onderscheidt, is haar vermogen om niet alleen prachtige make-up aan te brengen, maar ook om een comfortabele en positieve omgeving te creëren waarin klanten zich op hun gemak voelen. Haar vriendelijke persoonlijkheid en haar luisterend oor maken haar niet alleen tot een professionele make-up artist, maar ook tot een vertrouwde adviseur. Dus, als je op zoek bent naar een make-up artist die jouw schoonheidsideeën tot leven kan brengen met een vleugje artistieke magie, dan is Beau degene die je zoekt. Maak een afspraak en ontdek zelf hoe zij jou kan laten stralen als nooit tevoren, ongeacht de gelegenheid.

Bo Suylen

Allround Schoonheidsspecialiste

Maak kennis met Bo, onze gepassioneerde allround schoonheidsspecialist die haar stempel op de wereld van schoonheid heeft gedrukt. Met een diploma behaald in 2022, heeft Bo bewezen dat ze niet alleen toegewijd is aan haar vak, maar ook vastberaden om haar klanten te helpen stralen. Op de zaterdagen schittert Bo in onze salon, waar ze haar expertise inzet voor een scala aan behandelingen. Van de tijdloze klassieke gezichtsbehandelingen tot geavanceerde huidverbeterende sessies, Bo heeft een ware gave om haar klanten te verwennen en te transformeren. Met haar uitgebreide kennis van huidverzorging en haar oog voor detail zorgt Bo ervoor dat elke behandeling een meeslepende ervaring is. Haar vaardigheden gaan hand in hand met haar warme persoonlijkheid, waardoor klanten zich meteen op hun gemak voelen in haar deskundige handen. Bo is niet alleen een schoonheidsspecialist, maar ook een vertrouwde partner op het pad naar zelfverzorging en zelfvertrouwen. Haar passie voor haar werk en haar toewijding aan haar klanten maken haar een waardevolle aanwinst voor ons team en een bron van inspiratie voor iedereen die op zoek is naar een stralende huid en een positieve boost. Dus, als je op zoek bent naar een verfrissende gezichtsbehandeling of een huidverbeterende ervaring die je zowel van binnen als van buiten laat stralen, zorg er dan voor dat je een afspraak maakt met Bo op een zaterdag. Ze staat klaar om je te verwelkomen met haar talent, glimlach en expertise.

Femke Slangen

Administratief Medewerker

Maak kennis met Femke, onze multitasking wonder! Als administratie medewerker draagt ze een bruisende verantwoordelijkheid voor verschillende essentiële aspecten van ons reilen en zeilen. Met haar deskundigheid in administratie houdt Femke de achterliggende raderen soepel draaiende. Ze heeft een scherp oog voor detail en een passie voor nauwkeurigheid, wat haar tot een onmisbare schakel in ons team maakt. Of het nu gaat om facturatie, budgetbeheer of organisatorische taken, Femke gaat er met toewijding en precisie voor. Maar dat is nog niet alles – ze is ook onze 'sociale vlinder' op het web! Als beheerder van onze social media-kanalen weet ze precies hoe ze de juiste snaar moet raken om onze online gemeenschap te betoveren. Van boeiende posts tot interactieve verhalen, Femke brengt onze aanwezigheid op sociale media tot leven. Oh, en laten we de webshop niet vergeten! Femke zorgt ervoor dat onze virtuele etalage er altijd uitnodigend en up-to-date uitziet. Ze werkt nauw samen met ons team om ervoor te zorgen dat elke online winkelervaring naadloos en plezierig verloopt. Als kers op de taart draagt ze ook nog bij aan onze voorraadbeheer-inspanningen. Ze weet altijd precies wat er op de planken ligt en zorgt ervoor dat alles vlotjes verloopt, van bestelling tot verzending. Kortom, Femke is een veelzijdige krachtpatser die moeiteloos jongleert met verschillende taken en onze administratie, social media, webshop en voorraadbeheer met stijl en bekwaamheid aanstuurt. We zijn zo blij haar in ons team te hebben!

Ginny Brummans

Administratief Medewerker

Ontmoet Ginny, onze energieke Administratief Medewerker, een waardevolle toevoeging aan ons team. Ondanks haar jeugdige leeftijd heeft zij een gedegen inzicht in administratieve processen en blinkt uit in nauwkeurigheid. Ginny vervult een centrale rol door accuraat gegevens te beheren en inkomende en uitgaande correspondentie professioneel te behandelen. Met oog voor detail beheert Ginny efficiënt agenda's en zorgt voor een ordelijke archivering. Wat haar extra bijzonder maakt, is haar klantvriendelijke houding en bereidheid om anderen te helpen. Als waardevol teamlid draagt Ginny bij aan een positieve werkcultuur bij ons, waar haar toewijding, klantgerichtheid en behulpzaamheid essentieel zijn voor het behalen van onze bedrijfsdoelen.

Dr Jurek Conings

Esthetisch Arts

Dokter Jurek Conings (BIG 29919894601) studeerde geneeskunde aan de universiteit van Maastricht. In de eerste jaren na zijn studie heeft hij gewerkt op de chirurgie waarbij hij kennis en expertise heeft opgedaan op vlak van wondgenezing en kleine chirurgische ingrepen. Uiteindelijk heeft hij de huisartsenopleiding afgemaakt aan de universiteit waardoor zijn communicatieve vaardigheden een sterke eigenschap van hem zijn geworden. Zijn passie voor esthetische geneeskunde blijft steeds groeien. Daarom behaalde hij ook zijn Europees diploma in de esthetische geneeskunde. Juist omdat hij zo houdt van wat hij doet, blijft hij altijd up-to-date door deel te nemen aan congressen, scholingen en vernieuwingen op esthetisch vlak. Dr Jurek is heel down to earth waardoor zijn patiënten zich 100 % op hun gemak voelen bij hem. Je mag hem vragen wat je wilt. Hij zal je gewoon een oprecht antwoord geven. Esthetiek in een holistische aanpak, een totaalaanpak. Dr J gelooft in natuurlijke schoonheid. Dat betekent niet dat je bepaalde aspecten van die natuurlijke schoonheid geen handje mag en kan helpen. Het komt erop neer dat Dr J ervoor zorgt dat welke behandeling je ook wilt laten doen, hij zo dicht mogelijk bij je natuurlijke schoonheid blijft zonder extreme veranderingen.

Een oase van online beauty, speciaal gemaakt voor jou. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste behandelingen en producten.
You don't have permission to register

Reset Password