Top
g
Beauty Clinic Roermond

Over ons

Wees welkom in de sfeervolle Salon in het centrum van Roermond en beleef het vernieuwde concept:

“We take care of your beauty”

Mijn liefde voor schoonheid en wenkbrauwen begon toen ik 12 jaar oud was. Ik probeerde mijn wenkbrauwen met een scheermes vorm te geven. Het was een vreselijk idee; Ik droeg wekenlang een pleister op mijn wenkbrauw tot het haar terug groeide.

Sindsdien merkte ik het belang van wenkbrauwen op. Ze zijn als een kader voor een mooie foto. Als het kader lelijk is, verliest het beeld zijn waarde. Als het kader perfect is, wordt de foto verbeterd.

Toen ik studeerde, werkte ik om wat extra geld te verdienen. Vele jaren daarna werkte ik in de horeca. Achter in mijn hoofd wist ik dat dit niets voor mij was. Ik wist dat ik het gelukkigst was om mensen te helpen zich goed te voelen over zichzelf.

Ik wist dat ik terug moest gaan naar waar ik van hield. Daarna nam ik de sprong in het diepe en ben ik nog nooit zo gelukkig geweest. Zien dat vrouwen mijn salon verlaten met een mooi gevoel is de grootste voldoening die ik ooit zou kunnen hebben.

Ook de kracht van Permanente Make-up en Plasma Lifting is ongelooflijk. Het kan je beeld transformeren. Met een beetje hulp kun je de look krijgen die je altijd al had gewenst. Mijn werk kan je leven veranderen en ik vind het geweldig. Ik streef naar perfectie; Ik neem geen genoegen met minder. Mijn werk voldoet aan, en overtreft de hoogste normen. Als u perfectie wilt, aarzel dan niet om te bellen. Krijg de resultaten die je wilt bij Beauty Clinic Roermond.

Om mijn passie en ervaringen te delen met gepassioneerde professionals in de schoonheidsbranche is het Beauty Clinic Trainingsinstituut ontstaan. Hier breng ik mijn kennis, op een persoonlijke en professionele manier, met liefde over aan mijn gedreven collega’s.

Om op de hoogte te blijven is het ook van belang dat je onze Facebook pagina volgt, dan mis je gegarandeerd niets meer.
Een link vindt je ook rechts onderaan deze pagina of lees hier alvast een aantal reviews van klanten.
Afspraken kunnen heel eenvoudig worden gemaakt in de online agenda.

Kom je er niet uit, dan laat het ons gerust even weten.

Tot Gauw !! Ontspannen Groet,

Angelique Lardinois

WE TAKE CARE OF YOUR BEAUTY

mastercoach

Een oase van online beauty, speciaal gemaakt voor jou. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste behandelingen en producten.
You don't have permission to register

Reset Password