Top
g
Beauty Clinic Roermond

Over ons

Welkom in de sfeervolle Salon in het centrum van Roermond, waar we je meenemen in ons vernieuwde concept: “We care for your beauty.”

Mijn fascinatie voor schoonheid en wenkbrauwen begon op twaalfjarige leeftijd, toen ik probeerde mijn wenkbrauwen met een scheermesje te vormen. Het bleek een vreselijk idee te zijn; wekenlang moest ik een pleister dragen totdat het haar weer terug groeide.

Sindsdien heb ik de waarde van wenkbrauwen erkend. Ze vormen als het ware een kader voor een mooie foto. Als het kader lelijk is, verliest de foto zijn waarde. Maar wanneer het kader perfect is, wordt de foto verbeterd.

Tijdens mijn juridische studie werkte ik in de horeca om wat extra geld te verdienen. Diep van binnen wist ik dat dit niet mijn ware roeping was. Mijn grootste geluk lag in het helpen van mensen om zich goed te voelen over zichzelf.

Ik besefte dat ik moest teruggaan naar mijn passie. Ik nam de sprong in het diepe en sindsdien ben ik nog nooit zo gelukkig geweest. Het zien van vrouwen die mijn salon verlaten met een goed gevoel is de grootste voldoening die ik me kan voorstellen.

Ook de kracht van Permanent Make-up en Plasma Lifting is ongelooflijk. Het kan je uiterlijk transformeren. Met een beetje hulp kun je de gewenste look krijgen waar je altijd al van hebt gedroomd. Mijn werk kan levens veranderen en ik ben er dol op. Ik streef naar perfectie en accepteer niets minder. Mijn werk voldoet aan en overtreft de hoogste normen. Als je perfectie nastreeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij Beauty Clinic Roermond kun je de resultaten krijgen die je wenst.

Met opleidingen en masterclasses in zowel binnen- als buitenland heb ik een behoorlijk aanbod aan behandelingen en opleidingen op de kaart weten te zetten.

Om mijn passie en ervaringen te delen met andere gepassioneerde professionals in de schoonheidsbranche heb ik het Beauty Clinic Trainingsinstituut opgericht. Hier deel ik mijn kennis op een persoonlijke en professionele manier, met liefde, met mijn gedreven collega’s.

 

Om op de hoogte te blijven is het ook van belang dat je onze Facebook pagina volgt, dan mis je gegarandeerd niets meer.
Een link vindt je ook rechts onderaan deze pagina of lees hier alvast een aantal reviews van klanten.
Afspraken kunnen heel eenvoudig worden gemaakt in de online agenda.

Kom je er niet uit, dan laat het ons gerust even weten.

Tot Gauw !! Ontspannen Groet,

Angelique Lardinois

WE TAKE CARE OF YOUR BEAUTY

mastercoach

Een oase van online beauty, speciaal gemaakt voor jou. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste behandelingen en producten.
You don't have permission to register

Reset Password