Top

ESTHETISCH ARTS (BOTOX EN FILLERS)

WIE IS DR. JUREK?

Dokter Jurek Conings (BIG 29919894601) studeerde geneeskunde aan de universiteit van Maastricht

In de eerste jaren na zijn studie heeft hij gewerkt op de chirurgie waarbij hij kennis en expertise heeft opgedaan op vlak van wondgenezing en kleine chirurgische ingrepen.  Uiteindelijk heeft hij de huisartsenopleiding afgemaakt aan de universiteit waardoor zijn communicatieve vaardigheden een sterke eigenschap van hem zijn geworden.

Zijn passie voor esthetische geneeskunde blijft steeds groeien.  Daarom behaalde hij ook zijn Europees diploma in de esthetische geneeskunde.  Juist omdat hij zo houdt van wat hij doet, blijft hij altijd up-to-date door deel te nemen aan congressen, scholingen en vernieuwingen op esthetisch vlak.

Dr Jurek geeft met enige regelmaat lezingen en presentaties over de esthetische geneeskunde, zowel binnen- als buitenland.

ESTHETISCHE BEHANDELINGEN MET EEN PERSOONLIJKE AANPAK

Bij Dr Jurek ben je geen nummer die voor een esthetische behandeling kiest. Je bent een mens, een persoon met een verhaal, wensen en noden.  Dr J luistert naar je en zal je altijd voorzien van een eerlijk en correct advies wat betreft je verwachtingen.

“Het is ook zo belangrijk om steeds een gepersonaliseerde behandeling toe te passen omdat elke patiënt zo uniek is.”  Dr Jurek

Dr Jurek is heel down to earth waardoor zijn patiënten zich 100 % op hun gemak voelen bij hem.  Je mag hem vragen wat je wilt. Hij zal je gewoon een oprecht antwoord geven.

Esthetiek in een holistische aanpak, een totaalaanpak.  Dr J gelooft in natuurlijke schoonheid.  Dat betekent niet dat je bepaalde aspecten van die natuurlijke schoonheid geen handje mag en kan helpen. Het komt erop neer dat Dr J ervoor zorgt dat welke behandeling je ook wilt laten doen, hij zo dicht mogelijk bij je natuurlijke schoonheid blijft zonder extreme veranderingen.

ESTHETISCH ARTS (BOTOX EN FILLERS)

PRIJSLIJST

Esthetiek in een holistische aanpak, een totaalaanpak. Dr J gelooft in natuurlijke schoonheid.  Dat betekent niet dat je bepaalde aspecten van die natuurlijke schoonheid geen handje mag en kan helpen. Het komt erop neer dat Dr J ervoor zorgt dat welke behandeling je ook wilt laten doen, hij zo dicht mogelijk bij je natuurlijke schoonheid blijft zonder extreme veranderingen.

BOTULINE TOXINE (BOTOX)

½ zone = 80€
1 zone = 140€
2 zones = 280€
3 zones = 390€
Baby Botox = 80€
Gummy Smile = 80€
Wenkbrauwlift = 80€
Botox oksels (tegen zweten) = 450€

FILLERS

Lipflip = 50€
Traangootfiller = 350€
(Lip)Filler 0,7ml = 280€ | 1 ml = 350€ | 2 ml = 700€
Liquid facelift (vanaf 3 ml) = Prijs op aanvraag
Hyaluronidase (Oplossen van oude filler) = 200€

SKINBOOSTERS

PRP (platelet rich plasma) = 325€
Cellbooster = 200€
Profhilo = Body 700€
Profhilo = 350€

HAARTRANSPLANTATIES

500 grafts = 2500 €
1000 grafts = 4000 €
1500 grafts = 5900 €
2000 grafts = 7750 €

OOGLIDCORRECTIE

Bovenste ooglidcorrectie = 700 €

OVERIG

Ozempic (Semaglutide) afvallen met medicatie = 200€ (incl. gratis consult) Injectie haargroei stimulans = 200€

FILLER

WAT ZIJN FILLERS?

Fillers zijn lichaamseigen stoffen die geïnjecteerd worden in de huid. Fillers bestaan uit hyaluronzuur. Dit hyaluronzuur is een eiwit dat zorgt voor volume, stevigheid en hydratatie. De kwaliteit van de fillers staat bij ons voorop en enkel de beste merken worden gebruikt. Hierdoor kunnen natuurlijke en esthetisch mooie resultaten worden bereikt. Het effect van een behandeling met fillers blijft gemiddeld een jaar zichtbaar, afhankelijk van de plek die wordt behandeld, alsook het type filler. Naarmate de tijd zal het effect van de behandeling verminderen doordat het hyaluronzuur in de filler op een natuurlijke manier oplost.

BOTOX

WAT IS BOTOX ?

Botuline toxine, onder de meeste patiënten bekend als Botox® wat eigenlijk een merknaam, is een spierontspanner die in de huid wordt geïnjecteerd. De botuline toxine blokkeert de impulsen van de zenuwen waardoor het zo de spieren welke worden behandeld verzwakt of helemaal lam legt. Deze spierontspanning is steeds een tijdelijk effect welk gemiddeld 3-4 maanden duurt. Het duurt tot 2 weken voordat de botuline toxine volledig is ingewerkt. Je merkt naarmate de dagen dat je de spieren die behandeld zijn steeds minder gaat kunnen bewegen. Het is raadzaam om de behandeling om de 4 maanden te herhalen voor optimaal resultaat.

SKINBOOSTERS

WAT IS EEN SKINBOOSTER?

Een skinbooster is een vloeistof die heel oppervlakkig onder de huidt wordt ingespoten. Er zijn 2 soorten skinboosters; De lichaamseigen PRP (plaatjesrijk plasma dat uit je eigen bloed wordt verkegen) en skinboosters op basis van heel dun hyaluronzuur. Skinboosters zorgen voor zowel voeding alsook vulling van de huid. Onderhuids worden elastine en collageen geactiveerd waardoor de huid strakker en vitaler wordt. Het is een hoogwaardige aanvullende behandeling in huidverbetering. Voor sommige gebieden in het aangezicht die niet met een filler kunnen worden behandeld zijn skinboosters een ideaal alternatief. Denk hierbij aan donkere kringen rond de ogen.

Beauty Clinic Roermond

VOOR AFSPRAKEN EN
TARIEVEN, KLIK OP
ONDERSTAANDE LINK

Drs. Jurek Conings voor Botox, Fillers en meer..

Een oase van online beauty, speciaal gemaakt voor jou. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste behandelingen en producten.
You don't have permission to register

Reset Password