Top
Image Alt

Stamceltherapie

Wenkbrauw met echt haar

Na 4 weken al een duidelijk verschil!
Want ook permanent make up ziet er gewoon mooier uit met echt haar.

Deze nieuwe, revolutionaire techniek laat niet alleen je wenkbrauwen, maar ook jouw eigen hoofdhaar terug groeien. Deze techniek wordt Stamcelactivatie genoemd. Hierbij worden je eigen stamcellen als het ware wakker geschud en beginnen weer haren te vormen. In een niet invasieve behandeling worden groeifactoren in contact gebracht met de haarschachten. Hiervoor wordt een Permanent Make-up apparaat gebruikt . Deze groeifactoren die zijn ontwikkeld in de stamceltechniek, zetten je eigen stamcellen aan tot het produceren van jouw eigen haar.

Thuis gebruik je een speciaal groei serum. Dit serum, Hair Loss Solution, bestaat uit natuurlijke kruidenextracten. Het resultaat zijn mooie donkere, gezonde, natuurlijke haren. Eerste resultaten na 4 weken zichtbaar! Je haar wordt dikker, vitaler krachtiger en donkerder. Deze techniek werkt zowel bij mannen als vrouwen met dunner wordt haar of haaruitval.

Hoe werkt de behandeling?

Stamcellen kopiëren het weefsel waarin zij terecht komen, in de stamcel wordt het eigen haarzakje gekopieerd, het is daarom belangrijk dat er nog enige haargroei is. Als er geen enkele haargroei meer is en de huid is al helemaal glad/verhoornd is de kans op succes gering. Is er spraken van een dunner wordende wenkbrauw (en nog wat haartjes) dan is de kans op een resultaat aanzienlijk succesvol.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

De behandeling bestaat uit 3 behandelingen van ongeveer 15 minuten met tussenposen van 3 à 4 weken. Hierbij wordt op een gereinigde huid het speciale stamcelpreparaat net onder de huid gebracht. Het serum voor thuis brengt men iedere ochtend en avond aan, gedurende de hele behandelperiode.

Is de behandeling pijnloos?

De behandeling wordt slechts door sommigen als licht gevoelig ervaren, maar goed te verdragen.

Tarieven stamceltherapie

1 x Wenkbrauw Behandeling €149,-

3 x Wenkbrauw Behandelingen €400,-
+ GRATIS Hair Loss Solution (€49,95) voor thuis

Prijzen voor hoofdhaar op aanvraag

Een oase van online beauty, speciaal gemaakt voor jou. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste behandelingen en producten.
You don't have permission to register

Reset Password