Top
Image Alt

ND: Q-SWITCHED YAG LASER

Wat is de Yag laser?

Een Nd:YAG laser met Q-switching technologie wordt veel gebruikt in de dermatologie en cosmetische geneeskunde vanwege zijn vermogen om verschillende huidaandoeningen effectief te behandelen. (Wij gebruiken de Yag Laser uitsluitend voor huidverbetering!!)

Acne littekens

De laser kan helpen bij het verminderen van acne littekens door de stimulatie van collageenproductie en het remodelleren van de huidstructuur.

Carbon Peeling

Carbon peeling, ook wel bekend als de Hollywood peel of de Black Doll Laser Peel, is een populaire cosmetische huidbehandeling die wordt uitgevoerd met behulp van een speciale laser en geactiveerde koolstofdeeltjes. Tijdens de behandeling wordt een dun laagje vloeibare koolstof op de huid aangebracht, waarna de laser deze koolstofdeeltjes verwarmt en verdampt. Dit proces helpt om dode huidcellen, vuil en onzuiverheden van het huidoppervlak te verwijderen, terwijl het de huid diep reinigt en poriën verkleint. Carbon peeling staat bekend om zijn vermogen om verschillende huidproblemen aan te pakken, waaronder acne, vergrote poriën, fijne lijntjes, ongelijkmatige teint en textuur. Het resultaat is doorgaans een gladdere, helderdere en stralende huid. Bovendien kan carbon peeling ook de aanmaak van collageen bevorderen, waardoor de huid steviger en jeugdiger oogt. Deze behandeling vereist meestal meerdere sessies voor optimale resultaten en heeft over het algemeen weinig tot geen hersteltijd, waardoor het een populaire keuze is voor huidverjonging en -verbetering.

Huidverjonging

De laser kan helpen bij huidverjonging door fijne lijntjes en rimpels te verminderen, de huidtextuur te verbeteren en een egalere teint te creëren. Dit wordt bereikt door de stimulatie van collageenproductie in de huid.

Pigmentvlekken

Een oase van online beauty, speciaal gemaakt voor jou. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste behandelingen en producten.
You don't have permission to register

Reset Password