fbpx
Top
Image Alt

Phidrofacial

WAT IS PHIDROFACIAL?

Phidrofacial is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling die onmiddellijk resultaat geeft zonder oncomfortabel gevoel. De behandeling is verzachtend, hydraterend, irriteert niet en geeft onmiddellijk zichtbaar resultaat. De Phidrofacial peeling procedure verzorgt uw huid grondig door reiniging, exfoliatie, extractie en hydratatie.

De Phidrofacial gezichtsbehandeling is geweldig voor het detoxen van de huid en het opnieuw in evenwicht brengen, voor degenen die de huidstructuur willen verbeteren en een gelijkmatiger huidtint willen krijgen.

HOE WERKT DE PHIDROFACIAL?

Om huidvernieuwing te bekomen, is het peelen van de huid noodzakelijk. Door te peelen oogt de huid meteen gladder, wordt de celactiviteit gestimuleerd en de opnamecapaciteit van de huid om verzorgende producten op te nemen, neemt toe.

Phidrofacial peelt de huid met hydraterende serums die onder vacuüm de bovenste huidlagen schoonspoelen, de dode huidcellen en onzuiverheden verweken en wegzuigen. Tegelijk wordt de huid optimaal gehydrateerd. Een goed gehydrateerde huid is de basis van een gezonde, stralende huid.

Na de peelende serums wordt een aangepast serum ingesluisd. Van deze cocktail werd een lange termijn activiteit én huidvernieuwing tot in de lederhuid wetenschappelijk aangetoond.

Het verkoelende massagehoofdstuk helpt de poriën te verkleinen, de huidskleur te verhelderen en de huidcellen te voorzien van water en energie, waardoor de huid zuurstof en voeding veel beter dan normaal kan opnemen. Hoogfrequente vibratietechnologie degradeert watermoleculen intensief tot nano-grade sproeideeltjes, die door de huid dringen en een onmiddellijke glans en gelijkmatigere teint geven.

VOOR WIE IS DE PHIDROFACIAL GESCHIKT?

Phidrofacial is geschikt voor alle huidtypes en is bijzonder aangewezen bij een vermoeide en vale huid, rijpere huid met verslapping, lijntjes en kraaienpootjes, pigmentvlekken, littekens, een door de zon beschadigde huid, rokershuid, grove poriën en onzuivere huid.

Zelfs de meest gevoelige huid reageert goed op de Phidrofacial behandeling. Serums kunnen worden afgewisseld en gecombineerd, afhankelijk van het beoogde resultaat en uiteraard steeds afgestemd op uw unieke huidconditie.

HOE LANG DUURT EEN BEHANDELING? IS ER EEN HERSTELPERIODE OF PIJN?

De phidrofacial behandeling is snel en efficiënt. Er is geen ongemak tijdens de procedure en de behandeling is aangenaam en verfrissend. Je kan make-up aanbrengen en je normale activiteiten hervatten onmiddellijk na de behandeling, gezien er geen herstelperiode is.

Doordat we de phidrofacial behandeling afsluiten met een LED-therapie sessie (20 min) kan het resultaat wat langer worden vastgehouden.

PHIDROFACIAL COMBINEERT IN ÉÉN BEHANDELING:

– de huidvernieuwing van een zachte peeling

– extractie van onzuiverheden

– de hydratatie van een hydraterende gelaatsverzorging

– insluizen van actieve werkstoffen, vitamines en anti-oxidanten

WELKE RESULTATEN KAN MEN VERWACHTEN?

Veel mensen melden zichtbare huidverfijning en een gelijkmatige, stralende huid na slechts één behandeling, waarvan het resultaat een week en soms langer kan worden vastgehouden.

Een reeks van 3 tot 6 wekelijkse behandelingen is aanbevolen als u echte huidverbetering wilt bereiken. Fijne lijntjes, hyperpigmentatie en acné zullen sterk verminderen. Na uw eerste reeks behandelingen, kan u de resultaten behouden met een maandelijkse onderhoudsbehandeling.

Tarieven Phidrofacial

Hydrafacial (Phidrofacial) 60 min – Signature (normale/gemengde huid) 60 min €110,00

Hydrafacial (Phidrofacial) 60 min – Purifying (vette/onreine huid) 60 min €110,00

Hydrafacial (Phidrofacial) 60 min – Anti-Aging (rijpere huid, fijne lijntjes) 60 min €110,00

Hydrafacial (Phidrofacial) 90 min – Signature (normale/gemengde huid) incl led 90 min €149,00

Hydrafacial (Phidrofacial) 90 min – Purifying (vette/onreine huid) incl led 90 min €149,00

Hydrafacial (Phidrofacial) 90 min – Anti-Aging (rijpere huid, fijne lijntjes) incl led 90 min €149,00

Een oase van online beauty, speciaal gemaakt voor jou. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste behandelingen en producten.
You don't have permission to register

Reset Password