Top

Heb jij je basisopleiding PMU al afgerond, maar voel je je nog niet zeker genoeg op bepaalde punten? Of heb je het idee dat je vastzit bij een bepaalde techniek en wil je proberen of het met onze techniek beter lukt? Misschien wil je alleen maar met de Labina pigmenten leren werken, dat kan natuurlijk ook.

Wij kunnen je helpen! Boek dan een perfectietraining naar keuze (ombre/powder brows, eyeliner of full lips)

Er wordt bij ons uitsluitend gewerkt met Labina. Je mag onze apparatuur, naaldmodules en pigmenten gebruiken, maar wil je dit liever met je eigen apparatuur, naaldmodules en materiaal doen, dan mag dat natuurlijk ook.

Je kunt je training heel eenvoudig online boeken in onze agenda. Zit er geen datum tussen die voor jou schikt, neem dan even contact met ons op en we kijken samen wat we voor je kunnen doen.

Om online je training te boeken ga je naar de pagina “maak een afspraak”, kies voor medewerker “Angelique” en scroll naar beneden tot de categorie “opleidingen”.

NU EVEN INFORMATIE VOOR JOU ALS CURSIST

Tijd: 10.00 uur – 17.00/18.00 uur op onze locatie in Roermond (centrum)

Wat leer je: theorie & praktijk mbt het perfectioneren van je techniek.

Model: je hebt 2 modellen nodig (deze mag je zelf regelen, maar dit kunnen wij ook voor je doen)

Certificaat: ja

Startpakket: nee

Kosten: 695,00 excl. btw

Een oase van online beauty, speciaal gemaakt voor jou. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste behandelingen en producten.
You don't have permission to register

Reset Password