Top
Image Alt

Massage Therapie

Oorkaarsen Therapie

Bij een oorkaarsenbehandeling ofwel een oorkaarstherapie wordt er een speciale kaars in het oor geplaatst. De kaars wordt tijdens de behandeling aangestoken. De warmte die vrijkomt bij het branden van de oorkaars activeert de bloedsomloop in het oor en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. Een oorkaarsbehandeling zorgt voor vermindering van druk in het hoofd, dit kan helpen bij hoofdpijn, verkoudheid en bij
ontstekingen van holtes.

Cupping Therapie

Cupping-therapie is een krachtige techniek in massagetherapie die lichaamsstijfheid en strakke spieren verlicht en onmiddellijk de bloedstroom in het getroffen gebied stimuleert. Diepe spierknopen en verklevingen worden op het huidoppervlak gezogen, waardoor de blokkade wordt opgeheven.

Gua Sha Therapie

Gua Sha is een eeuwenoude massage met schraap-massage-techniek, ontworpen om afvalstoffen te verwijderen die zijn opgeslagen op plaatsen die zich niet zouden moeten ophopen + betere bloed- en energiestroom. Gua Sha omvat het schrapen van de met olie bedekte huid met een speciale spatel.

Hot Stone Massage

Hotstone massage is het masseren van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celsius. Vandaar de naam Hotstone. De hitte en “druk” van de steen dringen diep door in de spieren. Hotstone massage verlicht spanningen en geeft je daarna weer volop energie.

Voetreflexzone Massage

Een massage van de reflexzones van de voet is een natuurlijke genezing gebaseerd op het idee dat het lichaam en de geest één worden, wanneer dit uit balans of verstoord is, kan reflexmassage van de voet dit terug balanceren.
De balans wordt hersteld, zodat kwalen zoals hoofdpijn, stress, darmproblemen, vermoeidheid aanzienlijk worden verminderd of zelfs helemaal verdwijnen.
Daarnaast heeft de voetreflexmassage altijd een ontspannend effect.
Beide voeten worden altijd geheel behandeld .

Drukpunt Massage

Drukpunt Massage is een van de eenvoudigste en oudste methoden die u kunnen helpen snel stress te verlichten. U kunt dit doen door bepaalde drukpunten op de meridianen aan te raken. Deze meridianen zijn verbonden met specifieke organen of netwerken waardoor de levenskracht of “qi” stroomt. Als deze qi geblokkeerd is, kun je ziek worden.

Gezicht Massage

Een gezichtsmassage zorgt voor een stralende huid. Het stimuleert de bloedsomloop, laat je huid stralen waardoor je er jonger uitziet. Daarnaast zorgt een gezichtsmassage ervoor dat afvalstoffen sneller afgevoerd worden. Een gezichtsmassage is ook perfect om rimpels te voorkomen.
Door gespannen spieren kan het bloed moeilijker door uw huid stromen.
Dit kan zorgen voor rimpels. Een gezichtsmassage kan helpen deze te ontspannen, de bloedsomloop te verbeteren en de kans op rimpels te verkleinen. Het ontspannen van de spieren van het gezicht kan ook hoofdpijn verminderen. Naast de duidelijke effecten die een gezichtsmassage heeft op je uiterlijk, heeft het ook veel voordelen voor je lichaam. Door van buitenaf wat aandacht aan je gezicht te besteden, gebeuren er in de hersenen en in de huid allemaal fijne dingen.

Hoofd Massage

Bij deze massage worden het gezicht en hoofd rustgevend door middel van drukpunten , kneden en aaien. Deze combinatie geeft weldadige ontspanning, die zich door het hele lichaam verspreidt. Regelmatige massage van gezicht en hoofd kan de doorbloeding van de huid en spieren van het gezicht verbeteren, wat de huidconditie positief beïnvloedt.

Lichaam Massage

Een massage heeft een gunstige invloed op zowel het fysieke als mentale welzijn van de cliënt. Dit zijn een aantal voordelen.

  • Vermindert stress
  • Stimuleert het gevoel van geluk
  • Verhoogt de weerstand
  • Vermindert lichamelijke klachten
  • Verbetert de balans tussen lichaam en geest
  • Geeft energie

Een oase van online beauty, speciaal gemaakt voor jou. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste behandelingen en producten.
You don't have permission to register

Reset Password