fbpx
Top
f

Het team

Angélique Lardinois

Permanent Make Up Artist, Schoonheidsspecialiste, Mastercoach

Met opleidingen en masterclasses in zowel binnen- als buitenland heeft Angelique een behoorlijk aanbod aan behandelingen en opleidingen op de kaart weten te zetten. Om haar passie en ervaringen te delen met gepassioneerde professionals in de schoonheidsbranche is het Beauty Clinic Trainingsinstituut ontstaan. Hier brengt ze haar kennis, op een persoonlijke en professionele manier, met liefde over aan gedreven collega’s.

Jill Seegers

Schoonheidsspecialiste, Pedicure

Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure heeft Jill grote passie voor haar vak. Bezig zijn met de uiterlijke verzorging en haar klanten te laten stralen, geeft haar enorme voldoening. Ze streeft naar perfectie, kwaliteit en de juiste kennis om haar klanten zo goed mogelijk te behandelen en alle persoonlijke aandacht te geven.

Beau Lardinois

Make Up Artist

Als allround make up artist is Beau een kleurrijke aanvulling voor onze salon. Ze heeft diverse opleidingen en masterclasses gevolgd in zowel binnen- als buitenland. Met 17 jaar is zij de jongste telg van ons team, maar haar leeftijd doet niets af aan de fantastische prestaties die zij aflevert. Zowel voor jong als oud en voor elke gelegenheid weet zij naar wens de juiste make up looks te creëren.

Een oase van online beauty, speciaal gemaakt voor jou. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste behandelingen en producten.
You don't have permission to register

Reset Password