Top
Image Alt

Hairextensions

Microring extensions

Microring extensions

Er worden kleine ringetjes gebruikt die aan de binnenkant een beschermend laagje hebben, siliconen, omringd met rubber, zodat de kans op beschadiging minimaal is. Dit systeem is het minst schadelijk, eigenlijk het gezondste voor je eigen haar. Deze wordt aangebracht met een gewone koude tang.


Voordelen: De extensions zijn herbruikbaar en om de 2 maanden worden ze opnieuw hoger geplaatst. Je eigen haar groeit gezond mee met de extensions. Je kan dit systeem vergelijken met mini speldjes.

Nadelen: De juiste plaatsing is erg belangrijk bij microring extensions, anders kunnen de extensions uit je haar vallen. Ook is de kans op zichtbaarheid groot.

Wax/Keratine extensions

Wax extensions

Keratine/ wax extensions zijn aparte haarstrengen die door middel van lijm (wax) aan je haar vastgemaakt worden. Het wordt aangebracht met warmte connector (warme tang) of ultrasonen hairextensions plaatsingstoestel (koude tang).


Voordelen: Ze zijn niet zichtbaar en je kan ze goed verdelen over het hele hoofd. Deze techniek kan je het langste inhouden.

Nadelen: Door de lijm is de kans op beschadiging van je haar relatief groot, ALS ze verkeerd geplaatst zijn of verkeerd uitgehaald worden. Het plaatsen en verwijderen van de extensions dient te gebeuren door iemand met ervaring

Tape-in extensions

Tape-in extensions

Tape extensions zijn de nieuwe generatie extensions. Tape extensions is een snelle en eenvoudige methode waarmee je extensions in het haar plakt. De tape’s zijn reeds voorzien van een plakrand van 1 cm hoog en 3 of 4 cm breed en kunnen onzichtbaar in het haar geplaatst worden. Dit systeem is door onzichtbaarheid en mooie haarspreiding zeer geschikt voor dun haar.


Voordelen: Het haar is herplaatsbaar en dus kostenbesparend. U betaald alleen voor het verwijderen en herplaatsen. Het plaatsen van de tape extensions neemt ook weinig tijd in beslag.

Nadelen: U heeft voor deze methode wel een goede en voldoende eigen bedekking nodig, anders zie je de extensions zitten. Deze methode moet iedere 6 á 8 weken omhoog geplaatst worden.

Hand Tied Weft Extensions

Hand Tied Weft Extensions

Het zijn handgemaakte weften met een ultra fijne aanzetting, 7x fijner als de machinale weften, zo fijn dat je ze amper voelt en ziet zitten. Het voelt heel licht aan dat ze geen schade of kale plekken veroorzaken. Deze banden mogen niet geknipt worden en is herbruikbaar.

LuxRussian ultrasone toestel is de veiligste manier voor het correct & snel te plaatsen van wax extensions. Het toestel is voorzien van een speciale tang die werkt via ultrasone vibraties.

Een oase van online beauty, speciaal gemaakt voor jou. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste behandelingen en producten.
You don't have permission to register

Reset Password